طبيعت گردي نقش فراگيري در تجديد منابع خواهند داشت

به گزارش ميراث آريا(chtn ) شريفي،رئيس سازمان جنگلها، مراتع و آبخيزداري در سومين همايش آموزشي و تخصصي اکوتوريسم گفت:مطابق چشم انداز 20 ساله ايران کشوري توسعه يافته با جايگاه نخست اقتصادي، علمي و فناوري در سطح منطقه است که داشتن چنين جامعه‌اي نيازمند يافتن راه حل‌هاي خاص براي پر کردن شکاف موجود با دنيا است.

وي با بيان اينکه دنيا به سرعت پيشرفت مي‌کند و مرزهاي کسب و کار برداشته مي‌شود، تصريح کرد: هم اکنون سرعت نوآوري‌ها و انتقال اطلاعات بيش از گذشته است و در اين روند علم و دانش جاي خود را به تجهيزات مي‌دهد .

شريفي افزود:کارکردهاي بسياري را مي‌توانيم از منابع طبيعي کشور انتظار داشته باشيم که تعديل آب و هوا ، تنظيم جريان آبدهي و ذخيره سازي منابع از جمله اين موارد است.

وي با بيان اينکه نقش مراتع و جنگلها در کاهش آلودگي هوا از کارکردهاي منابع طبيعي است، بيان داشت: استفاده مثبت از منابع طبيعي مي تواند جرياني از رفت و آمد را به اين مناطق ايجاد کند که افزايش فعاليت‌هاي حفاظتي از اين مناطق را به دنبال خواهد داشت.

به گفته اين مقام مسئول در سازمان جنگلها، مراتع و آبخيزداري کشور، صنعت طبيعت گردي به نسبت ساير فعاليت‌ها از روند سازگارتري با طبيعت و محيط زيست برخوردار است.

شريفي بابيان اينکه ايران جاذبه‌هاي تاريخي و طبيعي بي شماري را در خود جاي داده است، بيان داشت: تنوع قوميت‌ها در جاي جاي کشور از مهمترين جاذبه‌هايي است که ايران را در مرکز توجه جهان قرار داده است.

وي ضمن برشمردن ساير ظرفيتهاي طبيعي کشور در حوزه‌هاي مختلف خاطر نشان کرد: دهه پيش رو دهه بهره وري از گنجينه هاي سبز و منابع طبيعي است که بايد با برنامه ريزي به آن دست يافت./115

انتهای پیام/

کد خبر 1388121549